SPAR 50% PÅ HÅRPLEJE & SKØNHEDSPRODUKTER  KLIK HER

Markberg

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Markberg | Køb hos Stilson.dk

Historien om Markberg

Markberg er titlen på en kærlighedshistorie fra det virkelige liv. Kærligheden til at skabe, til at gøre en forskel og til hinanden. Brandets navn repræsenterer stifterne Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som er partnere både professionelt og personligt. De blander altid forretning med fornøjelse! Ikke kun når det gælder deres måde at arbejde på, men også når det gælder deres produkter. Alle Markbergs varer har et moderne look og gennemtænkte, funktionelle detaljer. Det er nemt at blive forelsket i et produkts design, men funktionalitet er afgørende for, at denne kærlighed holder hele livet. Hos Markberg tror de på kvalitet. De sætter alt ind på at designe produkter, som du vil kunne bruge i mange år fremover.

Marksbergs filosofi

Markberg taske, som du ikke bare smider væk efter kort tids brug. Mette og Rune har altid været passionerede omkring bæredygtighed. Derfor har gode materialer og bæredygtige valg været en del af Markbergs DNA siden begyndelsen. Fokus på bæredygtighed er kun blevet stærkere gennem årene. Det har f.eks. resulteret i en kollektion af tasker lavet af genbrugte plastflasker, som blev lanceret i 2020. Hos Markberg skuldertaske arbejder de altid på kreative og bæredygtige løsninger, der kan være med til at beskytte miljøet.

Den idé, der ligger bag Markberg

Ideen til Markberg opstod i 2008, da Mette skulle købe et par nye Markberg handsker. Hun havde svært ved at finde handsker, der både kunne tilbyde designdetaljer og funktionalitet. Mette og Rune har begge iværksætterrødder, så for dem tager det aldrig lang tid før tanker bliver til handling, og de gik hurtigt i gang med at udvikle designerhandsker i høj kvalitet. Dette viste sig at være en succes, og taskerne kom kort efter. Lige siden 2008 har Mette og Rune arbejdet hårdt på at designe kvalitetsprodukter, der lever op til Markbergs grundlæggende kerneværdier, og som samtidig falder i kundernes smag. Med tiden har de to passionerede virksomhedsejere udvidet markberg taske cross over med kompetente og engagerede medarbejdere, som sammen gør en stor indsats for at udvikle brandet og give kunderne en fremragende oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig Stilson nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""